Faceliftul berlinei de lux a gamei Renault, Talisman, repozitioneaza modelul de clasa D intr-o zona mai rafinata si mai performanta. Fiecare modificare sau completare a fost gandita sa creasca confortul si siguranta soferului, precum si al pasagerilor, fiind o alegere foarte potrivita pentru segmentul business. Ofertele Renault Talisman de vanzare sunt Intens si Initiale Paris, cu doua motorizari diesel si una pe benzina.
Noul Renault Talisman propune un design fresh, tehnologii de top si motorizari mai performante.


Tehnologia 4Control, standard pe varianta Initiale Paris


Noul Talisman este singurul vehicul din segment dotat cu un sasiu cu tehnologia 4Control. Aceasta inseamna 4 roti motrice. La diferite viteze reduse, in functie de modul de condus din MULTI-SENSE, rotile din spate vireaza invers fata de cele din fata in viraje pana la cel mult 3,5 grade, pentru un plus de control. La viteze mai mari, rotile din spate se intorc in acelasi sens cu cele din fata. Sistemul este mereu activ si ajuta masina sa vireze mult mai usor in orice situatie. Tehnologia 4Control este asociata cu un sistem de amortizoare adaptive, care asigura stabilitatea si confortul optim pentru pasageri, prin reglarea continua a acestor elemente ale suspensiei.


Cea mai noua motorizare pe benzina


Echiparea Renault Talisman benzina este una de ultima generatie. Unitatea TCe 160 EDC GPF este un turbo de 1.33 litri, cu patru cilindri şi cu sistem de injecție directă, care produce 160 CP si un cuplu maxim de 270 Nm de la 1.800 rpm. Functioneaza in combinatie cu o transmisie automata EDC cu dublu ambreiaj si sapte trepte. Echiparea inregistra un consum mixt de 6.2 l/100 km si 40 g/km de emisii de CO2 in ciclu WLTP.


LED Matrix Vision – iluminat adaptiv inteligent


Talisman este cel de-al doilea model Renault care vine echipat cu tehnologia LED Matrix Vision. Sistemul inteligent de iluminat adaptiv imbunatateste siguranta prin performanțe mai bune decat sistemele cu LED-uri traditionale. Fata de performantele modelului anterior, ofera cu 50% mai multa lumina si un interval de vizibilitate extins pana la 220 de metri. In functie de conditiile de trafic, fasciculul de lumina se ajusteaza constant, pentru oferi o vizibilitate optima.


Mai multe sisteme avansate de asistență a soferului


Talisman facelift are acum sisteme avansate de asistenta a soferului (ADAS) care ii permit sa atinga un nivel II de conducere autonoma. Highway & Traffic Jam Companion combina sistemul de control adaptiv al vitezei cu Lane Centering Assistance, care functioneaza chiar si in curbe. Aceasta functie regleaza viteza automat in intervalul 0-160 km/h, pastrand in acelasi timp o distanta optima fata de masinile din fata. Sistemul poate opri automat si porni masina in cateva secunde, fara interventia soferului.


Accent pe confort si stil la interior


Varianta de echipare Intens ofera o noua tapiterie textila si, optional, una din piele. Tapiteria Riviera vine intr-una dintre cele trei culori: Light Sand-Grey, Castenyera Brown sau Titanium Black. Echiparea Initiale Paris ofera posibilitatea de a alege intre două tipuri de tapiterie exclusiva din piele Nappa - Black Titanium sau Light Sand Grey, precum si adaugarea de cusaturi contrastante, in nuanta Cognac. Clientii pot alege intre negru si gri deschis pentru paletele de culori interioare. Talisman este disponibil pe piata din Romania in varianta berlina, dar exista si o varianta de Renault Talisman break pentru facelift-ul lansat in 2020. Despre echiparea Initiale Paris a noului Renault Talisman, pareri avizate din piata si opinii ale posesorilor acestui model converg catre ideea ca este una dintre cele mai exclusiviste si rafinate pe care le-au condus in acest segment.
Alege una dintre variantele Renault Talisman de vanzare din oferta Serus Renault si bucura-te de confort la cele mai inalte standarde!