Renault Asistență

Serviciul este disponibil la următorul număr de telefon:

0248 500 505*


Ești client Renault? Ne-am gândit la toate. Atât pe perioada de garanție cât și după încheierea acesteia, ai întotdeauna la dispozitie de serviciul de asistență rutieră „Renault Asistență”.

Serviciul este gratuit dacă mașina este încă în garanție și ai un tarif special odată cu expirarea acesteia.

Serviciul Renault Asistență este disponibil 24h/24h, 7 zile/7 zile, 365 de zile pe an, are acoperire națională și dispune de peste 70 de echipaje de intervenție, dotate cu echipamente de diagnosticare și intervenție specifice.

Serviciile Renault Asistență

Depanare la fața locului: În măsura posibilităților, Renault Asistență va organiza la fața locului și în cele mai bune condiții depanarea automobilului tău.

Remorcare: Dacă situația nu o permite și dacă este necesară o remorcare, acesta va fi transporat până la cea mai apropiată unitate service autorizată Renault.

* Apel număr tarifat conform cu tarifele existente pentru apelurile în reţeaua Vodafone, în funcţie de tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartelă pre-plătită. Numărul poate fi apelat de orice client Orange România SA, aflat în aria naţională de acoperire, mai puţin beneficiarii ofertelor de tip MVPN şi vizitatorilor prepray – clienţi cu cartele prepay ale altor reţele internaţionale de telefonie mobilă, aflaţi în roaming în reţeaua Orange România.

Descopera gama Renault

Autoturisme

Vehiculele noastre recomandate

Descopera

Vehicule utilitare

Vehiculele noastre recomandate

Descopera

Modele electrice

Vehiculele noastre recomandate

Descopera