SERUS

Logo Serus

Noul Renault TALISMAN

Mai sofisticat, mai avansat tehnologic

PROGRAMEAZA TEST DRIVE CERE O OFERTA

Berlina mare, de lux

Cu liniile sale sofisticate, evidențiate de elementele cromate, partea față specifică, noul sistem de iluminare high-tech față și spate și interiorul rafinat, noul TALISMAN se mândrește cu un design modern.

Bucură-te de o călătorie la clasa întâi

Fii mereu la conducere. Creează o experiență la volan personalizată, cu tehnologiile moderne Renault, proiectate pentru a-ți face viața mai ușoară.

Beneficiază de tehnologii inovatoare...

Faruri LED Matrix Vision, sisteme de asistență pentru șofer Renault EASY DRIVE, sistem multimedia la bord Renault EASY CONNECT, MULTI-SENSE... Călătorește în condiții de siguranță și confort, cu ajutorul celor mai performante tehnologii Renault, care pot fi accesate cu ajutorul tabletei conectate la internet, cu diagonala de 9,3”, a sistemului EASY LINK și a ecranului personalizabil pentru șofer, cu diagonala de 10,2”.

...pentru confortul suprem în orice călătorie.

Sistemul MULTI-SENSE îți permite să selectezi între 4 moduri (MySense, Eco, Comfort și Sport), pentru a personaliza experiența la volan în funcție de cerințele personale. De asemenea, poți beneficia de sistemul de direcție integrală 4CONTROL, cu amortizoare adaptive, care asigură noului TALISMAN o manevrabilitate superioară și ușurează condusul în oraș.