Promoții Renault pentru noul Master dCI 95

Cu o istorie de peste 40 de ani, Renault Master este, la a treia generație, o autoutilitară robustă și inteligent compartimentată, care se adaptează unei game largi de solicitări.

Actualul facelift, aplicat pe varianta Renault Master 2019 introduce noile elemente de design ale modelelor producătorului francez, respectiv semnătura luminoasă C-shape cu leduri pentru faruri, noi motorizări, mai eficiente și tehnologii care simplifică viața la volan.

În gama de promoții Renault, Serus îți propune un deal bun pentru finalul de an, oferind modelul Master Furgon de la Renault, dCi 95, la un preț special, cu avantaj client de 5146 de euro, fără TVA. Ai livrare imediată pentru acest Renault Master dacă achiți integral vehiculul până pe 31 decembrie 2020.

Avantajele noului model Renault Master

Interiorul cabinei la modelele facelift Renault Master 3 a primit toate dotările și funcțiile unui adevărat birou mobil. Pentru cei care se află foarte mult timp pe drum, având de livrat sau de încărcat marfă, facilități precum masă retractabilă, suport detașabil pentru tabletă sau banchetă cu două locuri și spătar rabatabil sunt foarte utile. Spațiile de depozitare ale cabinei noului Renault Master sunt un record în această clasă, cu un total de 105 litri.

Cu 9 posibilități de configurare a caroseriei, care pot mări volumul spațiului de încărcare până la 22 de metri cubi, mașina este ușor de condus, fiecare manevră fiind ajutată de o serie de echipamente și funcții precum sistemul de stabilizare la vânt lateral, detectorul de unghi mort, frânarea activă de urgență sau senzorii de parcare și camera retrovizoare.

Zona de încărcare, unul din punctele forte ale acestui model încă de la lansare, are dotări care simplifică foarte mult operațiunile de încărcare/descărcare. În categoria vehiculelor de tip dubă, Renault Master are unul dintre cele mai joase praguri ale zonei de încărcare. Nu lipsesc manerele ajutătoare, multeinele de ancorare a obiectelor și iluminare cu leduri.

Gama de motorizări pentru actuala generație Renault Master este complet modernizată, oferind mai multă putere (180 CP) și un cuplu motor superior (până la 400 Nm). Acestea asigură un comportament mai dinamic, chiar și cu încărcătură maximă. Consumul de carburant și nivelul de emisii sunt mai reduse, Master fiind disponibil în varianta Euro 6D cu propulsie și tehnologia AdBlue. Asistența la pornire din rampă este standard, la fel cum este și sistemul antiderapare Extended Grip.

Este timpul să profiți de perioada de promoții Renault la Serus și să comanzi o autoutilitară Master cu livrare imediată și un preț special, foarte avantajos!