Alegerea service-ului potrivit este o decizie importanta in viata fiecarui detinator de autovehicule deoarece pentru intretinerea masinii vei cheltui atat timp, cat si o suma considerabila de bani, iar siguranta ta depinde de cat de corect este reparat vehiculul.

Astfel, cand alegi la ce service sa mergi regulat cu masina trebuie sa ai in vedere mai multi factori precum raportul calitate – pret, autenticitatea partilor de schimb, respectarea termenelor limita si relatia cu mecanicul.

Poate fi tentant sa mergi la cel mai apropiat mecanic din cartier atunci cand te grabesti dar aminteste-ti ca masina este o investitie mare pe care te bazezi pentru deplasari deci ar trebui sa alegi un service in care ai deplina incredere.

In acest articol vei gasi motivele pentru care ar trebui sa iti repari mereu masina la un service autorizat:

Masina este in garantie

Daca ai achizitionat o masina noua care este inca in garantie, fiecare modificare, oricat de mica, trebuie facuta la un service autorizat daca nu vrei sa iti pierzi garantia. Chiar daca este vorba doar despre o zgarietura sau completarea freonului, nu stii niciodata cand vei avea nevoie de o reparatie mai mare care poate fi facuta doar in baza garantiei.

Personal calificat

Membrii echipei de la service-ul autorizat Serus participa recurent la programe de specializare si calificare realizate la standarde internationale astfel incat sa poata oferi clientilor servicii de calitate.

Acest lucru este util mai ales deoarece tehnologia actuala folosita la masini devine din ce in ce mai complexa, in special pentru cele hybrid sau electrice. La Serus vei gasi mereu o rezolvare, indiferent de problema masinii tale.

Tehnologie si instrumente performante

Service-urile mici, de cartier, nu sunt dotate de obicei cu toate instrumentele necesare pentru diagnoza sau o reparatie mai complicata. In special acum cand masinile au din ce in ce mai multe parti electrice si mai putine mecanice, un service bun trebuie sa utilizeze tehnologie de ultima ora.

La o reprezentanta auto te vei bucura de servicii de calitate din partea unor mecanici specializati pe marca si modelul tau de masina. Astfel, indiferent de cat de simpla sau complicata este problema masinii tale, de la un port usb nefunctional, la un zgomot ciudat al motorului, la un service autorizat vei gasi solutia.

Creste valoarea la care poti vinde masina

Majoritatea oamenilor isi cumpara masina fiind constienti ca la un moment dat o vor schimba pentru un model mai nou. Daca vrei sa te asiguri ca o vei putea vinde fara sa pierzi foarte multi bani, sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le faci inca de la achizitionare.

Unul dintre acestea este sa folosesti un service autorizat pentru fiecare reparatie. Orice modificare a masinii facuta la acest tip de service va aparea in cartea tehnica a masinii si potentialul cumparator va putea sa observe ca masina nu a fost implicata in niciun accident grav.

Avand in vedere motivele detaliate mai sus, alegerea unui service auto renault de fiecare data cand ai nevoie si de cea mai mica reparatie este cea mai buna optiune atat pentru masina, cat si pentru siguranta ta.