PROMOTII
SERVICE

Promotii service

MECANICA SI
ELECTRICA AUTO

Mecanica si electrica auto

CAROSERIE
SI VOPSITORIE

Caroserie si vopsitorie

SERVICII
AUXILIARE

RENAULT
ASISTENȚĂ

Renault Asistenta

RENAULT
ADAGIO

Renault Adagio

PIESE SI
ACCESORII

Piese si accesorii

Pornită în 1991 din pasiunea pentru mașini cu un mic service auto multi-marcă, povestea Serus Auto a trecut la un alt nivel odată cu obținerea statutului de reprezentant autorizat Renault în România. Pentru activitățile de service autorizat Renault, București a reprezentat locația perfectă în anii de început. Sediul Serus București, din Bulevardul Timișoara, nr. 60E, a fost, în 1996, primul din rețeaua dezvoltată ulterior, fiind construit după standardele solicitate de constructorul francez. Clădirea care găzduiește activitățile de service s-a extins ulterior cu un prim showroom modern Renault, astfel încât clienții să beneficieze de o experiență completă.

Din totalul tipurilor de operațiuni oferite de Serus Renault într-un service auto, București asigură în principal partea de service de mecanică și electrică auto. Acestea sunt, de altfel, cele mai importante arii de competență din portofoliul service Serus Renault. Combinația de echipamente moderne de dignosticare, sistemul de logistică bine pus la punct și o echipă de specialiști instruiți la standardele Renault, asigură un nivel foarte ridicat al activităților de service. În locația Renault service București deținută de Serus se folosesc doar piese și accesorii originale, certificate pentru autovehiculele producătorului francez. Acest lucru asigură cel mai bun raport calitate-preț și o fiabilitate ridicată.

Renault Asistență, serviciul disponibil 24/7, asigură intervenția promtă pentru orice solicitare de depanare a autovehicului la fața locului sau remorcare sa către cea mai apropiată unitate service autorizată Renault. De asemenea, la unitatea Serus service auto, București, sector 6, se asigură o paletă largă de servicii complementare: ITP, constatări daune, hotel de anvelope sau spălătorie auto. Operațiunile de caroserie și vopsitorie sunt derulate în principal de către echipele din service Serus PRO+ și service Serus Ploiești. Serviciul de programare service Renault de la Serus București permite organizarea eficientă a vizitelor pentru operațiuni de întreținere și reparație auto. Formularul online de pe site, adresa de mail și numărul de telefon dedicate pentru programări permit o comunicare rapidă cu specialiștii Serus București. În câteva minute, orice persoană fizică sau juridică poate stabili un termen pentru o vizită de evaluare a situației autovehiculului.

Descopera gama Renault

Autoturisme

Vehiculele noastre recomandate

Descopera

Vehicule utilitare

Vehiculele noastre recomandate

Descopera

Modele electrice

Vehiculele noastre recomandate

Descopera