Talisman, berlina de lux a gamei Renault, cucerește prin design-ul gândit pentru călătorii la clasa întâi și o experiență personalizată la volan. Face-liftul de care modelul de clasă D a beneficiat la final de an 2020 aduce un design mai impunător, tehnologii de top și motorizări și mai performante.

Noul Renault Talisman te întâmpină cu semnătura luminoasă în forma literei C, ce se regăsește pe toate modelele recente și cu faruri adaptive echipate cu tehnologia LED MATRIX. Sistemul inteligent de iluminare adaptivă îmbunătățește siguranța oferind cu 50% mai multă lumină față de modelele mai vechi și o vizibilitate care a crescut la 220 de metri. Stopurile LED de pe spate sunt acum încadrate de detalii cromate și sistemul de semnalizare este dinamic.
Pe măsură ce șoferul se apropie de vehicul, se declanșează o secvență de iluminare care implică farurile și iluminarea mânerului ușii; luminile interioare urmează exemplul în timp ce șoferul urcă la bord.

Echipările pentru Renault Talisman interior sunt mai confortabile și mai ergonomice la noua versiune. Sistemul de Cruise Control este acum plasat pe volan, pentru o experiență mai facilă, iar încărcarea telefonului wireless se poate face într-un spațiu special plasat în consola centrală. Ecosistemul Renault EASY CONNECT combină o gamă de aplicații precum MY Renault, noul sistem multimedia Renault EASY LINK și alte servicii conectate, cum ar fi actualizări automate și controlul vehiculului de la distanță. Ecranul de 9,3” conferă o notă modernă habitaclului. Sistemul multimedia Renault EASY LINK include radio digital DAB, multimedia și un sistem de telefonie compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay.

Renault Talisman Initiale Paris

Prezentă pentru prima oară pe piața din România, versiunea de echipare de top Renault Talisman Initiale Paris este un reper din punct de vedere echipare, performanțe, siguranță și confort. Această variantă vine cu suspensii variabile, sistem de asistență la menținerea benzii de rulare, Hands-free parking, Head-up display, alertă pentru depășirea vitezei legale, sistem audio BOSE cu 13 difuzoare și scaune față reglabile electric, cu funcție de memorare și reglaj electric lombar și funcție de masaj și ventilație. Această versiune se remarcă și prin design-ul special oferit de jantele de aliaj de 19'' INITIALE PARIS, tapițerie de piele Nappa Black și covorașe, specifice acestei versiuni.
Există noutăți și la nivel de motorizări, pentru noul Renault Talisman benzină TCe 160 EDC și diesel Blue dCi 200 EDC.
Conform noii strategii a producătoruluii francez, modelul Renault Talisman este disponibil pe piața din România în versiunile Intens și Initiale Paris.