Întreținerea autoturismului la intervalele recomandate de producător este esențială pentru prelungirea exploatării acestuia. Fiecare vehicul are intervale de revizii specifice, în funcție de caracteristicile sale tehnice. Pentru a afla intervalele de revizie ale vehiculului tău, este recomandat să consulți carnetul de întreținere al mașinii.

În cazul unei mașini noi Renault, prima revizie se face într-un service autorizat al mărcii, pentru a beneficia de garanția oferită de producător. La un service autorizat, revizia auto nu înseamnă doar un schimb de ulei. Experții instruiți la standardele producătorului francez vor efectua o examinare complete a tuturor componentelor care răspund de siguranța vehiculului, funcționarea motorului șia părților electrice.

Fiecare vehicul are intervale de revizii specifice, în funcție de caracteristicile sale tehnice. Pentru a afla intervalele de revizie ale vehiculului tău, te invităm să consulți carnetul de întreținere al vehiculului tău.

banner cta

Revizia Renault nu înseamnă doar un simplu schimb de ulei, ci intervenția unui expert. Revizia Renault presupune o examinare completă a tuturor componentelor legate de siguranța vehiculului tău, de funcționarea motorului, precum și a părții electronice.Revizia Renault este realizată de un profesionist Renault, format permanent cu privire la evoluțiile tehnologice de ultimă oră ale vehiculelor. Acesta are la dispoziție echipamente concepute special pentru diagnosticarea și întreținerea vehiculelor Renault.

Carnetul de întreținere al vehiculului tău este un document important deoarece:

- prezintă programul de întreținere al vehiculului, și anume frecvența reviziilor și operațiunile complementare în funcție de vechimea și/sau kilometrajul vehiculului;

- conține ștampilele aplicate de reparatorul tău Renault privind toate operațiunile de întreținere.

Vehiculele Renault echipate cu motoare pe benzină vor avea interval de revizie 20.000 km sau un an, iar cele diesel vor face reviziile la 15.000 km sau un an. De notat că motoarele 1.5 dci vor face schimbul de curele, role si galeti la 90.000 Km sau 4 ani. Mașinile pe benzină vor face schimbul de kit de distribuție + accesorii la 80.000 sau 4 ani (fără 1.4 si 1.6 care fac tot la 60.000 sau 4 ani ).

Apelează la experiența unui service Renault București, pentru a efectua revizile periodice pentru mașina ta Renault!