Vrei sa iti cumperi o masina noua pentru tine sau pentru afacerea ta dar nu te-ai decis inca ce sa alegi? Specialistii Serus Renault iti stau mereu la dispozitie, atat prin telefon, cat si la reprezentanta pentru a te ajuta cu sfaturi utile si pertinente.

In cadrul unei reprezentante autorizate Renault vei avea parte de o experienta placuta, vei putea admira si chiar conduce masinile preferate iar expertii iti vor prezenta in detaliu avantajele fiecarui autovehicul astfel incat tu sa poti lua cea mai buna decizie.

Iti prezentam in continuare avantajele de care te vei bucura daca alegi sa vii la un dealer Renault autorizat:

 

Te poti baza pe ajutorul si sfaturile expertilor

 

Fiecare persoana din echipa Serus Renault a participat si participa constant la cursuri de calificare la cele mai inalte standarde din domeniu astfel incat sa poata oferi clientilor informatiile si ajutorul de care au nevoie la fiecare pas.

Vei observa profesionalismul personalului din primul moment in care intri in contact cu acest dealer Renault. Consultantii te vor ajuta sa alegi cea mai buna masina pentru nevoile tale si ai siguranta ca te poti baza mereu pe echipa de la service pentru revizii sau alte probleme care pot sa apara.

 

O varietate de modele pentru orice preferinta

 

Iti doresti o masina de oras, care sa se poata strecura usor prin trafic si sa nu consume mult? Vrei un autovehicul pe care sa te poti baza pentru aventurile tale, indiferent de tipul de teren? Sau poate ai nevoie de un automobil nou pentru munca, care sa poata transporta fara probleme incarcaturi mari?

Indiferent de tipul de masina pe care ti-l doresti, la dealer Renault Serus vei gasi ceea ce cauti. De la noul Arkana care impresioneaza prin dotarile de ultima ora, la clasicul Megane Sedan ideal pentru familii pana la Renault Trafic Combi care poate transporta orice iti doresti.

 

Un service pe care te poti baza oricand

 

Atunci cand achizitionezi o masina, iti doresti sa ai garantia ca in cazul oricarei probleme, ai un service de incredere la care poti apela. Specialistii de la Serus Renault sunt instruiti pentru a identifica si rezolva orice problema, inclusiv cele care pot aparea la masinile electrice unde e vorba mai mult despre tehnologie decat mecanica.

Daca ai achizitionat o masina de la acest dealer Renault, indiferent daca masina mai este in garantie sau nu, poti suna la numarul 0248 500 505 pentru serviciul de asistenta rutiera iar un echipaj de interventie din flota Renault Asistenta va veni cat de repede in ajutorul tau pentru depanare la fata locului sau pentru remorcare.

 

Achizitionarea unei masini noi ar trebui sa fie un proces facil, rapid si eficient, adica exact ce vei gasi daca alegi sa vii la acest dealer Reanult Bucuresti. Vino la Serus pentru a descoperi o experienta placuta atat de cumparare, cat si post-vanzare sau in cazul in care ai nevoie de un serviciu de la departamentul de service. Programeaza-te acum la o consultatie!