Autoturismul beneficiaza de design-ul fluid al unui coupe si echipamentele practice ale unui SUV, fiind primul model Renault din aceasta categorie.


Renault Arkana impresioneaza prin dimensiunile generoase si tehnologia hibrid de ultima ora, atat mild hybrid, cat si full hybrid. Mai mult, producatorul a pus accentul pe interior, oferind materiale de calitate si constructii ergonomice.


Iata care sunt specificatiile noului model Arkana:

Design-ul modelului Renault Arkana este combinatia perfecta intre robust si elegant

Autoturismul impresioneaza prin profilul aerodinamic, garda la sol mare de 190 mm, liniile fluide si stilul robust. Lungimea vehiculului cu 5 usi este de 4,568 mm iar inaltimea este 1,517 mm.
Grila frontala are logo-ul Renault in centru, incadrata de faruri LED sub forma de C, asemanatoare cu cele de pe Renault Captur si Renault Megane. Tema este continuata si in partea dorsala unde farurile se intind si peste hayon.


Renault Arkana va fi disponibil si in versiunea R.S.Line care vine echipata cu mai multe detalii sport: grila fata sport, jante negre de 18’’ din aliaj usor, benzi de protectie rosii si doua tevi de esapament. Exista 7 culori: Opaque White, Pear White, Metal Black, Metallic Grey, Zanzibar Blue, Fire Red si Valencia Orange. Mai sunt desigur si alte alegeri optionale precum acoperis negru sau tipuri de jante.

Interiorul Renault Arkana impresioneaza prin confort si tehnologie de ultima generatie

Modul in care sunt asezate echipamentele la interior este asemanator cu cel din Renault Zoe sau Clio. In mijloc este asezata consola principala cu 3 butoane de control a caldurii si ventilatiei iar in spatele volanului se afla un display pentru sofer.


Ecranul soferului poate avea 4.2’’, 7.0’’ sau 10.2’’, in functie de modelul pe care il alegi iar consola centrala care poate fi controlata prin atingere si are 7.0’’ ori 9.3’’. Se remarca si prin spatiul generos pentru picioare si din portiere – unde incape chiar si o sticla de 1.5 l – iar portbagajul are 513 l sau 428 l pentru versiunea hibrid.


Modelul R.S. Line se diferentiaza prin bordul de carbon, acoperisul negru si detaliile de culoare rosie care se afla pe bord, volan si centurile de siguranta.


Renault Arkana poate fi condus in trei moduri: Eco, Comfort si Sport. Vehiculul este dotat cu sisteme de asistenta pentru sofer precum cruise control, asistenta pentru mentinerea benzii, sistem de monitorizare a unghiului mort, franare automata de urgenta. Masina vine echipata si cu o camera 360 de grade care sa te ajute la parcat si chiar un sistem automat de parcare.


Cu ajutorul sistemului Renault easy link te bucuri de o experienta personalizata si te poti conecta la orice este important pentru tine, fie sistem de navigare, muzica sau telefon.

Motorizarile noului Renault Arkana sunt mai prietenoase cu mediul

Modelul are doua tipuri de motorizari: hibrid de 145 cp si micro-hibrid de 140cp. Tehnologia inovatoare E-TECH HYBRID cu care este dotat Renault Arkana promite ca 80% din deplasarile din oras pot fi facute doar in modul electric. Astfel, in oras, scad cu 40% emisiile de CO2 si consumul de carburant comparat cu un motor cu combustie.

Daca vrei sa fii la curent cu cele mai noi informatii despre modelul Renault Arkana, contacteaza un reprezentant autorizat Renault care te va anunta imediat ce apar noi detalii despre lansare si preturi.