PROMOTII
SERVICE

Promotii service

MECANICA SI
ELECTRICA AUTO

Mecanica si electrica auto

CAROSERIE
SI VOPSITORIE

Caroserie si vopsitorie

SERVICII
AUXILIARE

RENAULT
ASISTENȚĂ

Renault Asistenta

RENAULT
ADAGIO

Renault Adagio

PIESE SI
ACCESORII

Piese si accesorii

Locația trimarcă Serus de la Ploiești a fost deschisă în 2009. Alegerea Serus pentru o reprezentanță Renault Prahova, alături de mărcile Dacia și Nissan, exploatează apropierea de DN1, o rută auto foarte tranzitată și potențialul economic ridicat al Ploieștiului, un oraș care a atras numeroase investiții de anvergură și care are un potențial de cumpărare ridicat.

Amplasate pe platforma Hipermarket Auchan, reprezentanțele Serus Ploiești îți pun la dispoziție cele mai noi modele auto Renault, Dacia și Nissan, servicii și asistență de specialitate din partea unei echipe de consultanți și specialiști auto.

Pentru orice dealer auto, Ploiești este o zonă cu mare potențial. Tocmai de aceea, Serus a pus la punct showroom-uri moderne, cu toate facilitățile necesare pentru vânzări vehicule și service.

Fiecare client va beneficia de asistență personalizată, adaptată nevoilor specifice fiecărei persoane, promoții, oferte detaliate, cu toate informațiile necesare despre fiecare model auto, posibilitatea de a testa cele mai noi modele de autovehicule în reprezentanța Renault Ploiești, alătiuri de cele ale Dacia și Nissan, precum și de posibilitatea de a achiziționa de accesorii originale.

Serviciile de service oferite de reprezentanță Renault Ploiești reprezentanțele Serus Ploiești înseamnă echipamente de diagnosticare moderne, un sistem de logistică bine pus la punct, piese originale și, cel mai important, înseamnă oameni instruiți la cele mai înalte standarde și dedicați meseriei lor.

Descopera gama Renault

Autoturisme

Vehiculele noastre recomandate

Descopera

Vehicule utilitare

Vehiculele noastre recomandate

Descopera

Modele electrice

Vehiculele noastre recomandate

Descopera