Ești în căutarea unei mașini care să devină partenerul tău de încredere pentru fiecare drum, fie în oraș, fie la drum lung? Îți dorești un autoturism în care să te bucuri de confort și un spațiu generos, dotat cu cele mai noi tehnologii?

Atunci Renault Koleos ar trebui să fie primul pe lista ta de opțiuni! La volanul acestei mașini te poți concentra pe plăcerea condusului deoarece tehnologia intuitivă de la bord te va ajuta la fiecare pas, de la parcare, până la evitarea obstacolelor din trafic.

În continuare îți vom prezenta în detaliu toate dotările care scot în evidență Renault Koleos:

              

Atenția la detalii se observă în fiecare aspect al design-ului

 

Indiferent că vorbim de design-ul interior sau de cel exterior, Renault Koleos exprimă eleganță și rafinament cu ajutorul unor materiale de calitate, puse în evidență de amplasarea inteligentă.

La exterior vei observa prima oară forma masivă, tipică categoriei SUV, cu o grilă frontală impozantă care se combină perfect cu liniile fluide și ajută autoturismul să fie aerodinamic. Pentru ca tu să te bucuri la maximum de fiecare aventură, garda la sol este înaltă iar jantele de 19 inch îți oferă aderența de care ai nevoie.

Detaliile fac diferența! Autoturismul a fost creat cu inserții cromatice începând de la faruri și continuând pe întreaga siluetă pentru a scoate în evidență design-ul mașinii și caracterul elegant.

Imediat ce deschizi portiera vei fi suprins plăcut de pielea de calitate, cusută cu atenție pe fiecare scaun ergonomic, care poate fi încălzit în lunile de iarnă prin simpla apăsare a unui buton. Pentru a păstra o continuitate, detaliile cromate se regăsesc și la interior, pe bord și în restul cabinei.

Mai mult, dacă vei ridica capul, te vei bucura de o trapă panoramică care aduce un plus de luminozitate pentru tine și permite pasagerilor să admire peisajul din jur. Aceasta are încorporat un parasolar electric care poate fi folosit în caz de soare puternic. În plus, trapa se deschide sub acoperișul cabinei, pentru a minimiza sunetul vântului.

În mijlocul bordului tronează unul din cele mai mai ecrane din această clasă, de 8.7 inch care poate deveni ajutorul tău pentru navigație și entertainment. Ecranul este un TFT (Thin-Film Transistor) dinamic care redă o mai bună calitate a culorilor față de de unul normal și poate fi folosit la fel de simplu ca un telefon.

 

Confort pentru fiecare pasager

 

Pentru a te bucura de timpul petrecut în interiorul unei mașini, aceasta trebuie să ofere un spațiu generos astfel încât fiecare pasager să stea confortabil. Astfel, pasagerii de pe bancheta din spate nu doar că au loc mare la picioare, dar au și dublă ventilație, două porturi de încărcare USB și o plasă pentru a ține lucrurile la locul lor.

Atât șoferul, cât și pasagerii se pot folosi de suporturile de pahare care mențin băuturile fie calde, fie reci. În spate, suporturile sunt ascunse sub cotiera de piele din mijloc pentru a nu deranja când nu sunt folosite.

Portbagajul nu dezamăgește, acesta are o capacitate de 579 litri, încăpătoare pentru o multitudine de bagaje. Bancheta din spate se poate rabata pentru momentele în care ești nevoit să transporți obiecte voluminoase.

Printre tehnologiile inovatoare din Renault Koleos se numără și deschiderea fără atingere a portbagajului, utilă mai ales când ai mâinile pline de cumpărături. Tot ce trebuie să faci este să treci cu piciorul pe sub bara de protecție din spate iar un senzor se va activa.

 

Tehnologie intuitivă, care te ajută la fiecare pas

 

Ecranul orientat portret din mijlocul bordului îți va face viața mai simplă. Îl poți personaliza după bunul plac prin selectarea mărimii dar si a poziției aplicațiilor de hărți, radio, contacte favorite, navigare și multe altele.

Pentru ca tu să fii atent la ce se întâmplă în trafic și să îți poți păstra mâinile pe volan, ecranul primește și comenzi vocale. Acesta este compatibil atât cu Android Auto, cât și cu Apple CarPlay, deci îți poți conecta oricând telefonul pentru a asculta muzica preferată.

Îți vei dori să asculți orice melodie în interiorul mașinii atunci când vei observa cât de performant este sistemul de sunet 3D. Te vei bucura de un concert doar pentru tine, cu note înalte clare și bass fără distorsiuni. Alege-ți, prin intermediul ecranului, și culorile ambientale preferate astfel încât să trăiești experiența completă.

Inginerii Renault studiază constant diferite situații în trafic pentru a dezvolta noi tehnologii care să fie de ajutor șoferilor în fiecare moment, nu doar în cazul unei urgențe. Aceste sisteme de asistență pot preveni apariția unei situații limită.

Iată câteva din cele mai utile:

 • Asistență la pornirea din rampă: când pornești vehiculul, frâna este apăsată automat pentru două secunde astfel încât mașina să nu alunece;
 • Senzori de parcare spate și frontali cu o cameră pe spate: te vei putea folosi de ghidul vizual de pe ecran pentru a parca ușor și vei fi avertizat auditiv dacă te apropii prea mult de un obiect;
 • Ajustare automată a fazei: farurile Pure Vision LED pot comuta automat între faza lungă și cea scurtă în funcție de condițiile de iluminare și prezența altei mașini;
 • Avertizare unghi mort: Renault Koleos detectează dacă apar mașini în unghiul mort și te avertizează astfel încât să poți evita un posibil accident;
 • Frânare de urgență: Dacă mașina identifică o posibilă coliziune, te va avertiza vizual și auditiv. Dacă tu nu frânezi, mașina este pregătită să pună frână de urgență;
 • Avertizare în cazul unei frâne bruște: atunci când pui o frână bruscă, există șansa ca mașina din spatele tău să te lovească; Renault Koleos previne această problemă prin aprinderea luminilor de avarii care avertizează șoferul că frânezi forțat;
 • Airbag-uri adaptative: autoturismul protejează pasagerii cu airbag-uri care se declanșează diferit în funcție de cât de puternic a fost accidentul și de apropierea șoferului și a pasagerului din față de parbriz; mai există airbag-uri și la nivelul pieptului și pelvisului pentru pasagerii din față, dar și un sistem de airbag-uri tip cortină în toată mașina;
 • Închidere automată: atât când conduci, cât și după ce părăsești mașina, Renault Koleos va închide automat ușile pentru ca tu să fii mereu în siguranță.

 

Performanță în orice moment

 

Programează-te la un test-drive pentru Renault Koleos și descoperă cât de versatilă este această mașină, indiferent de terenul pe care conduci. Motorul diesel dCi 175 are un cuplu impresionant de 389 N.m. cu 2000 de revoluții pe minut care îți permite să accelerezi rapid și să te bucuri de fiecare minut de condus.

Renault Koleos are o transmisie automată X-Tronic care se mișcă fluid și fără întârzieri. X-Tronic se ajustează constant pentru a menține viteza optimă a motorului și poate chiar simula o schimbare de viteză pentru a produce o accelerație mai puternică.

O adevărată mașină de teren, Renault Koleos este echipat cu tehnologia ALL MODE 4x4-i. Poți selecta între trei moduri de condus, în funcție de teren:

 • 2WD: doar roțile din față au tracțiune; este modul ideal pentru drumuri în oraș sau pe autostradă pentru a te bucura de siguranță și un consum optim;
 • Auto: utilizează acest mod dacă drumurile sunt ude sau alunecoase; senzorii vor distribui puterea automat între roțile din față și cele din spate în funcție de condițiile identificate;
 • Lock/4WD: utilizează acest mod când conduci pe drumuri neasfaltate, alunecoase, pe zăpadă sau în pantă abruptă; cuplul ste distribuit egal pe toate cele patru roți astfel încât să te bucuri de stabilitate și aderență.

 

Renault Koleos este un autoturism care impresionează de la prima vedere prin aspectul atletic și materialele calitative folosite pentru construcție. Programează-te acum la un test-drive pentru a descoperi cât de încăpătoare este mașina și cât de utile sunt tehnologiile cu care este dotat.