Renault Captur 2020 - Cel mai accesibil Crossover SUV

Pentru cei care doresc să se bucure de calitățile unui SUV, agilitatea unei mașini de oraș și tehnologiile unei mașini de lux, Renault Captur este opțiunea firească. Cu un succes dovedit de cifrele obținute până acum în vânzările la nivel mondial, un preț de bază accesibil și cu un suflu proaspăt, noua generație își propune mai mult. Așa cum s-a întâmplat cu toate modelele auto, și pentru Renault Captur 2020 a fost un an de provocări, din cauza efectelor pe care pandemia provocată de COVID-19 le-a avut asupra industriei de automobile.

Noua an poate însemna un semn de speranță și de reluare a vânzărilor normale, iar cea de-a doua generație de Captur are toate atuurile pentru a rămâne un crossover SUV de top. Cu un design exterior mai plin de personalitate pentru Renault Captur, interior mai generos și tehnologii de ultimă oră, precum MULTI-SENSE, modelul atrage atenția cu fiecare ocazie.

Gama variată de motorizări: 4 motoare benzină, 2 motorină, o variantă benzină + GPL și o variantă hibridă plug-in, oferă flexibilitate pasionaților de Renault Captur, consum redus și performanțe notabile în special în mediul urban.

Renault Captur beneficiază și de o versiune R.S.Line. Aceasta vine cu un design special, bare de de protecție față și spate reproiectate, o linie frontală specifica F1 și jante din aliaj în exclusivitate. În interior beneficiază de un plafon de culoare neagră, tapițerie specifică, un volan cu inserții roșii, finisaje tip ”carbon” și pedale din aluminiu. Acest finisaj de top oferă o ambianță sportivă cu atribute unice, indiferent de motorul ales.

Experiența F1 transpusă în tehnologia E-TECH

Tehnologia E-TECH, disponibilă pe Renault Captur Hibrid, este dezvoltată în colaborare cu echipa Renault F1. Principalele avantaje ale acestei tehnologii, protejate de 150 de brevete, sunt o autonomie maximă, satisfacție de neegalat la volan și cel mai înalt nivel de tehnologie care asigură performanțe remarcabile în mediul urban.

Pe baza E-TECH, Renault a dezvoltat două tipuri de motoare:

- E-TECH - un hibrid fără cablu

- E-TECH Plug-in - hibrid reîncărcabil la priză (așa cum este și varianta Captur)

Având deja 10 ani de experiență în domeniul vehiculelor electrice, odată cu lansarea Kangoo Z.E. și mai apoi ZOE, Grupul Renault și-a propus ca până în 2022 să-și extindă gama electrică cu 8 modele complet electrice și 12 modele având tehnologii hibride și hibride reîncărcabile.

Gestionarea celor 160 de CP dezvoltați de motorul termic și cele două motoare electrice ale versiunii hibride Renault Captur se face cu ajutorul unei cutii de viteze inovatoare. Această cutie multimodală funcționează fără ambreiaj și are 15 combinații de operare, rezultate din 5 moduri de lucru pentru motorul pe benzină și 3 pentru cele electrice. Acestea din urmă sincronizează turația din cutia de viteze pentru a schimba ăn mod optim rapoartele. În lipsa ambreiajului mașina nu poate pleca de pe loc decât în modul electric.

Dacă vrei să testezi varianta hibridă Renault Captur, 2021 este momentul potrivit. Serus Renault te așteaptă în showroom-uri cu o ofertă care pleacă de la 29.150 Euro (TVA inclus).