Noul Rafale
E-TECH Hybrid

Țintind mai sus, ne reinventăm

De la

39.900 €

(TVA INCLUS)*

Cere oferta

Performant și inovator

De-a lungul timpului, Renault a fost creator, inventator și pionier, atât în domeniul auto, cât și în aviație și în domeniul feroviar. Motoare performante, eficiență aerodinamică, siguranță la bord: provocările continuă și generează îmbunătățiri.

Descarcă Fișa de Produs

O abordare nouă pentru performanță

Inspirat de domeniul aeronautic, designul modelului Renault Rafale reflectă forma fină și aerodinamică a unui fuzelaj. Rezultatul unor studii complexe, caroseria de tip sportback, cu liniile pure, specifice unui SUV coupé sportiv și dinamic.

Renault Rafale E-tech Hybrid
Renault Rafale E-tech Hybrid

Confort și lumină

Tehnologia se concretizează într-o trapă panoramică din sticlă solarbay®, care se închide și deschide la culoare în funcție de preferințe. Tu decizi câtă lumină dorești în habitaclu, cu ajutorul a 4 moduri de opacitate, confort adaptat cerințelor.

200 CP

motorizare E-Tech full hybrid

300 CP

motorizare E-Tech 4x4

1.100 km

autonomie

984 cm2

ecran openR + afișaj pe parbriz

Agilitate și stabilitate

La viteză redusă, 4Control Advanced brachează roțile din spate până la 5° în direcția opusă celor din față, pentru un diametru de bracaj comparabil cu al unui vehicul citadin. La viteze mai mari de 50 km/h, roțile din spate pivotează cu până la 1°, pentru a îmbunătăți stabilitatea.

Renault Rafale E-tech Hybrid
Renault Rafale E-tech Hybrid

Asistență activă pentru șofer

Human First - 20 sisteme avansate de asistență pentru șofer
Sistemul de asistență activă îmbină controlul adaptiv inteligent al vitezei de croazieră cu funcția Stop & Go. Adaptează viteza în funcție de condițiile de deplasare, menține o distanță de siguranță și asigură centrarea pe banda de deplasare. Când traficul încetinește, sistemul permite vehiculului să se oprească și să repornească automat.

DESCOPERĂ MOTORIZĂRILE DISPONIBILE PENTRU FIECARE VARIANTĂ

Techno

Esprit Alpine

Benzina + Electric
E-Tech full hybrid 200
De la39.900 EURcere o oferta
De la44.400 EURcere o oferta

*Preturile includ TVA