Renault Kangoo a fost creat pentru profesionisti, indiferent de domeniul in care activeaza. Exista mai multe modele Renault Kangoo care pot fi echipate cu o varietate de accesorii astfel incat sa raspunda nevoilor tale.

Familia Renault va fi imbogatita cu o noua editie Renault Kangoo care se remarca prin designul robust, spatiul de stocare de 49 litri si un portbagaj impresionant cu o capacitate de 775 litri. In momentul lansarii, Kangoo va putea fi comandat cu motorizare pe benzina 1.3 TCe FAP (100 sau 130 cp) sau pe motorina 1.5 Blue dCi (95 cp).

 

Noul Renault Kangoo, spatiu generos de stocare si acces facil

 

Noile modele Renault Kangoo au un design atletic si robust cu o capota orizontala cu striatii in fata careia se observa atat logoul mare semnatura Renault, cat si farurile eficiente energetic care lumineaza exclusiv cu becuri LED.

Interiorul este complet transformat cu un bord mai elegant pe care poti observa insertii de lemn si crom. Producatorii au pus accentul pe confort pentru aceasta editie: scaunul soferului este mai ergonomic, ai la dispozitie 49 litri pentru stocare iar izolarea fonica a fost imbunatatita cu 10% pentru ca tu sa nu fii deranjat de zgomotele traficului.

Renault Kangoo van exceleaza in categoria sa deoarece accesul la interior este foarte facil. Usile din fata se deschid la 90 de grade  iar pentru a ajunge la al doilea rand de scaune, beneficiezi de o usa glisanta care lasa o deschizatura de 615 mm.

Mai mult, cel mai nou dintre modelele Renault Kangoo este la fel de comod ca intotdeauna: bancheta din spate si scaunul pasagerului pot fi culcate pentru a obtine o podea plana cu o lungime de 2.70m si un volum total pentru depozitare de 3.500 litri.

Autoturismul are toate echipamentele practice de care ai nevoie: bare pentru acoperis, noul sistem multimedia Renault Easy Link conectat la ecranul touchscreen de 8 inch.

In plus, masina vine cu 14 sisteme de ajutor pentru condus pentru ca tu sa conduci relaxat, in siguranta si sa parchezi mai usor. Acestea includ:

 • Franare de urgenta daca este detectat un obstacol;
 • Cruise control;
 • Limitator de viteza, util mai ales la coborarea unei pante;
 • Asistenta pentru pastrarea benzii;
 • Monitorizarea unghiului mort.

 

Renault Kangoo Z.E, o experienta electrizanta

 

Renault Kangoo Z.E. este prima autoutilitara electrica care are o autonomie de 200 km in conditii reale. Autonomia efectiva depinde de mai multi factori:

 • Viteza de condus: cu cat conduci mai repede, cu atat ai nevoie de mai multa energie;
 • Stilul de condus: pentru a imbunatati autonomia foloseste decelerarea sau franarea regenerativa;
 • Sarcina transportata: autonomia poate fi afectata si de greutatea transportata;
 • Conditiile meteo: vara, autonomia maxima este de 300 de km iar iarna este de maxim 200 km.

La toate modelele Renault Kangoo Z.E, sub emblema Renault din fata vei gasi priza la care trebuie sa conectezi cablul pentru incarcare. Poti incarca automobilul de la mai multe surse, dupa cum urmeaza:

 • Priza obisnuita de 220V: pentru o autonomie de 25 km, ai nevoie de 3 ore de incarcare iar pentru o incarcare completa ai nevoie de 10 – 12 ore;
 • Wallbox: in functie de capacitatea prizei Wallbox, incarcarea dureaza intre 6 si 9 ore; alege o priza de 7 kW pentru o incarcare rapida de 4 ore;
 • Priza Green’up: aceasta este furnizata impreuna cu Kangoo Z.E si este special creata pentru incarcarea autoturismelor electrice Renault Z.E;
 • Puncte de incarcare publice: in doar o ora de incarcare obtii o autonomie de 35 km iar incarcarea completa dureaza 6 ore.

Exista trei modele Renault Kangoo Z.E - Compact, Express si Maxi iar fiecare din ele au diverse variante de pereti despartitori si numeroase echipamente optionale pentru ca tu sa iti poti crea o masina care sa iti satisfaca cerintele.

 

Daca vrei sa afli specificatii sau date tehnice Renault Kangoo ori Renault Kangoo 4x4 date tehnice, apeleaza la un reprezentant oficial Renault. Programeaza-ti un test-drive cu Renault Kangoo sau Renault Kangoo Z.E pentru a descoperi cat de utila poate fi masina pentru afacerea sau familia ta.