Segmentul de vehicule comerciale este strategic pentru Renault, de multi ani producatorul francez fiind liderul incontestabil al pietei europene. O gama de modele reinnoita frecvent pentru a se adapta cerintelor pietei, dar si dezvoltarea serviciilor pentru clientii profesionali sunt factorii care au contribuit in mod decisiv la performante remercabile si cifre importante de vanzari pentru Renault in segmentul de vehicule comerciale.

Vehicule proiectate pentru a raspunde cerintelor profesionistilor

Design exterior atractiv, dotari interioare generoase, motorizari foarte economice, conversii speciale, accesorii si servicii dedicate. Acestea sunt cateva dintre atuurile gamei de vehicule comerciale Renault. Dincolo de dotari, producatorul francez ofera preturi de achizitie si costuri de intretinere competitive, inclusiv prin cresterea intervalelor de revizie.

Vehiculele profesionale destinate mediului de afaceri au fost proiectate inca de la inceput pentru a raspunde cerintelor specific diverselor activitati. Flexibile si confortabile, vehiculele comerciale din gama Renault sunt proiectate pentru a se adapta stilului de viata al utilizatorului si pentru a-i simplifica activitatatile zilnice.

Renault acorda o importanta deosebita inovatiilor si s-a concentrat mereu pe imbunatatirea si diversificarea gamei sale de vehicule profesionale.

Lansari de modele noi in gama de vehicule utilitare

In primavara anului 2021, Renault a prezentat, in cadrul evenimentului LCV Show, strategia privind vehiculele comerciale pentru perioada urmatoare si a lansat o noua gama de vehicule utilitare. Este vorba in special despre noile modele Kangoo Van si Express Van.

Noul Renault Kangoo Van - Vandut in peste 4.2 milioane de exemplare la nivel global din 1997 pana in prezent, masina aduce noi inovatii odata cu modelul 2021.

Acesta ofera profesionistilor un habitaclu modern, confortabil, dar mai ales spatios. Spatiile de stocare insumeaza 60 de litri (cel mai mare volum din segment) si includ un torpedo sub forma unui sertar cu volum de 7 litri. Interiorul noului Renault Kangoo Van poate primi pana la trei pasageri.

Pentru o incarcare mai facila a marfurilor, noul model aduce doua inovatii majore. Prima a fost denumita "Open Sesame, by Renault" si este optionala, disponibila doar pe partea dreapta, la modelele cu lungime standard si cu doua scaune fata. Aceasta inovatie propune un acces lateral de 1.446 milimetri (de doua ori mai mare decat inainte) prin eliminarea stalpului central.

Cea de-a doua inovatie introdusa de noul Renault Kangoo Van este Easy Inside Rack. Un raft retractabil, suspendat, aflat in partea superioara a zonei de incarcare. Acesta poate fi blocat si poate stoca obiecte lungi (de la 2 m la 2.5 metri) precum scari sau tevi.

Noul Kangoo Van dispune de o capacitate de incarcare care poate ajunge la 3.9 metri cubi si o sarcina maxima cuprinsa intre 600 si 1.000 de kilograme (varianta lunga).

La nivelul motorizarilor, Kangoo Van va include si o versiune electrica. Denumita oficial Kangoo Van E-Tech Electric, aceasta este echipata cu un motor de 75 kW (100 CP) si 245 Nm cuplu disponibil de la pornire. Pachetul este completat de o baterie litiu-ion de 44 kWh, care ofera o autonomie de pana la 265 de kilometri.

Noul Renault Express Van - este o autoutilitara practica, cu un volum de incarcare de 3.7 metri cubi si 48 de litri pentru spatiile de depozitare de la interior. Echipat cu usi spate asimetrice, care se deschid la 180°, Express Van ofera o lungime de incarcare de 1,91 m cu panou despartitor, oferind un raport foarte bun intre lungimea de incarcare si lungimea totala, in clasa sa.

Pasagerii au la dispozitie pana la trei prize USB, sistem multimedia Easy Link cu display de 8 inch si zona cu incarcare prin inductie pentru smartphone. Echiparea poate include sisteme precum Rear View Assist si Trailer Stability Assist.

Parteneriat pentru vehicule comerciale Renault care vor functiona cu hidrogen

Grupul Renault si compania specializata in hidrogen Plug Power au anuntat ca vor dezvolta vehicule comerciale usoare (LCV) care vor functiona cu hidrogen. La inceputul anului 2021, cele doua companii au semnat un memorandum de intelegere pentru a lansa o firma mixta in conditii de egalitate, vizand o cota de peste 30% din piata europeana a vehiculelor LCV alimentate cu pile de combustie.

Compania mixta va combina capacitatile de productie a vehiculelor Renault cu cunostintele de fabricare a pilelor de combustie si a sistemului de hidrogen ale Plug Power.

Daca transportul marfurilor pe diverse distante reprezinta o parte importanta a afacerii tale, descopera la Serus gama diversificata de vehicule utilitare Renault destinate profesionistilor si gaseste modelul cel mai potrivit pentru activitatea pe care o desfasori.

Modelele disponibile in oferta noastra de vehicule comerciale Renault (Kangoo Van, Express Van, Trafic Furgon si Master) sunt configurabile in sute de versiuni si ofera o gama imensa de optiuni, pentru a se adapta activitatii pe care o desfasori. Alegerea iti apartine!