Renault

Megane RS

Ediție limitată ULTIME

De la

42.350 €

PROGRAMEAZA TEST DRIVE CERE O OFERTA

Ediția limitată Ultime de 1.976 de exemplare

Cu designul său de mașină de colecție și tehnologia inspirată de F1®, Renault Megane R.S. Ultime se afirmă ca evoluția supremă a unui model legendar. Acesta încheie frumos aventura Renault Sport care a început în 1976, aducând un omagiu cu această ediție limitată de 1.976 de exemplare. Un model emblematic și unic care nu trebuie ratat.

Caracterul sportiv la un nou nivel

Renault Megane R.S. Ultime are toate elementele emblematice ale caracterului sportiv: scaune de tip scoică Recaro® Alcantara® cu cusătură ornamentală roșie și pedalier din aluminiu. Semnul suprem al exclusivității, numărul de înmatriculare cu semnătura șoferului de teste Laurent Hurgon și numărul modelului.

Motor

300 CP! Dotat cu tehnologie inspirată de F1®, motorul cu injecție directă de 1,8 L, combinat cu cutia de viteze automată cu ambreiaj dublu EDC, oferă un cuplu de 420 Nm* și un timp de răspuns mai rapid pentru o eficiență sporită.

Ținută de drum

Sistemul de stabilitate și tracțiune sunt optimizate grație unui diferențial mecanic cu alunecare limitată Torsen® și discuri de frână față cu 2 materiale, etriere de frână Brembo® și pneuri Bridgestone® S007, precum și sistemul de tracțiune integrală 4Control și amortizoare cu compresie hidraulică.

ediție limitată

1.976

de exemplare

motor

300 CP

0 - 100 km/h

5,7 secunde

Megane RS

R.S. Monitor

Pentru un condus sportiv perfect controlat, Renault Sport R.S. Monitor afișează diverși parametri legați de motor, șasiu sau performanță pe ecranul tactil de 9,3” în timp real.

Husă de protecție

Asigură o protecție eficientă împotriva zgârieturilor și a prafului pentru caroseria mașinii tale Megane R.S. Ultime folosind husa de protecție creată special pentru acest model.

Control tactil sau cu privirea

Poți monitoriza și optimiza în timp real parametrii pe ecranul tactil de 9,3” R.S. Monitor, te bucuri de calitatea audio Bose®, de funcția de redare a interfeței telefonului și de navigare încorporată în sistemul Easy Link. Tabloul de bord digital de 10” din spatele volanului și afișajul pe parbriz facilitează controlul.

Ești pregătit pentru Renault Megane RS?

Renault Megane R.S. Ultime ediție limitată


RS Ultime

De la

42.350 EUR
CERE O OFERTA