Daca esti in cautarea unei masini second hand Dacia ai de ales intre a cumpara masina de la dealer auto autorizat, de la un vanzator privat sau de la un prieten. Ceea ce trebuie sa iei in calcul este ca achizitionarea unei masini de la un dealer auto autorizat sau de la un vanzator privat nu este doar o optiune ce tine de preferinta ta personala, ci implica mai multe aspecte.

Avantaje dealer Dacia

Documente de achizitie – Vorbim in primul rand despre siguranta achizitiei, iar la un dealer Dacia procedurile legate de actele de vanzare-cumparare sunt mai sigure si se realizeaza intr-un mediu controlat, direct la sediul dealerului, comparativ cu actele realizate de un vanzator privat. Un alt aspect important este faptul ca putem controla provenienta masinii, istoricul de service si al proprietarilor, astfel veti sta linistit ca autoturismul nu a fost furata sau ca kilometrii sunt reali.

Stare tehnica – Tot la siguranta achizitiei unei masini second hand Dacia intra si starea tehnica a acesteia, cumpararea unui autovehicul rulat de la un dealer autorizat este mult mai sigura, comparativ cu o masina cumparata de la un vanzator privat sau chiar de la un prieten. Masinile second hand comercializate de dealerii autorizati sunt verificate complet din punct de vedere tehnic, nu doar cosmetizate cum se practica pe piata libera.

Un dealer auto este obligat sa respecte reglementari legale privind acest tip de comert, pe cand un vanzator privat nu, el nu ofera nici un fel de garantie si, de multe ori nu poate oferi documentele de service ale masinii. Pentru a verifica actele sau starea tehnica a masinii trebuie sa mergi intr-un service autorizat unde vei plati pentru operatiunile efectuate si vei pierde timp.

Garantie - Dealerul auto are posibilitatea acordarii unei garantii reale potentialului client. In acest mod, pot fi indeplinite fara riscuri obligatiile pe care si le asuma dealerul prin contractul de vanzare-cumparare si prin contractul de garantie asociat.

Modul de plata – Un alt avantaj atunci cand cumperi de la o reprezentanta Dacia este faptul poti plati cash, cu cardul sau daca nu ai toti banii, dealerul auto te poate ajuta chiar cu o finantare pentru plati esalonate, in sistem de credit bancar.

Exista numeroase alte argumente pentru cumpararea unei masini second hand Dacia de la un dealer autorizat. Serus Auto este dealer autorizat Dacia, Renault si Nissan, cu reprezentante in Bucuresti si Ploiesti. Daca esti interesat de un autoturism second hand in conditii avantajoase si sigure, poti vizita reprezentanta Dacia, reprezentanta Renault sau reprezentanta Nissan din reteaua Serus Auto pentru a cumpara masina dorita intr-un mod sigur.