Șofatul rămâne una dintre cele mai mari pasiuni ale noastre, motiv pentru care am decis să-ți oferim o experiență cu totul aparte la volanul noilor modele Renault. Avem o vastă experiență pe segmentul de autoturisme electrice, iar mașinile noastre au adus satisfacție clienților, mulțumiți de noua achiziție auto. Am adaptat rafinamentul francez și confortul sporit pentru fiecare model al noii game de mașini electrice de top, iar experiența Renault a căpătat o altă formă odată cu apariția unor alternative la mașinile cu motorizări clasice. Vezi modelele Renault care au schimbat fața unei piețe în plină dezvoltare și motivele pentru care te-ai putea simți motivat să pășești cu dreptul într-o nouă eră din ce în ce mai dominată de mașini cu motorizări hibride sau electrice.  

Încarcă-ți bateriile pentru noul Renault Zoe! 

Pragmatic și mereu pregătit de drum, Renault Zoe stă la dispoziția conducătorilor auto cu un look fresh și un preț atractiv. Fără să poată să fie încadrat în categoria de mașini electrice ieftine, Renault Zoe este opțiunea pe care o cauți, la un preț corect. Având un raport extraordinar calitate - preț, unul dintre primele autotursime electrice Renault continuă să uimească cu inovațiile sale. Rapid și sigur, Renault Zoe stă la dispoziția ta cu o listă lungă de accesorii, incluse în cele 3 echipări disponibile în showroom-urile noastre. Cu siguranță, dacă ești un adept al pragmatismului, atunci pachetul Life include toate nevoile tale, într-o piață în plină dezvoltare de autoturime electrice. Aspectul exterior futurist, completat de jantele din oțel de 15” și de dotările interioare, îți vor transforma experiența condusului într-o sesiune de relaxare la volanul propriei mașini.  

Cu toate acestea, luxul poate fi oricând binevenit, mai ales că detaliile pot face diferența în momentele importante. În acest caz, Renault Zoe a îmbinat confortul și eleganța în pachetele premium ale mașinii. Echipările Zen și Intens te întâmpină cu dotări de ultimă generație, dar și detalii estetice aparte. Volanul din piele, oglinzile reglabile cu încălzire, senzorii de parcare sau camera de marșarier fac parte dintr-o întreagă listă cu care Renault Zoe a depășit orice așteptare în rândul celor mai apreciate autoturisme electrice. O mașină nouă îți va aduce o experiență nouă! 

Autoturismele electrice câștigă și la capitolul utilitate!  

Renault a surprins în piața de autoturisme electrice cu noul model Kangoo Z.E. O mașină în care noua tehnologie a mașinilor electrice și-a găsit locul alături de utilitatea unui mini van. Renault Kangoo a adus segmentul mașinilor utilitare la un alt nivel, iar autonomia mare și confortul pe care îl descoperi la volanul acestei mașini, au transformat o mașină practică în una dintre cele mai dorite autovehicule de pe piață. Activitățile profesionale fac acum o echipă pe cinste cu gama autoturismelor electrice, iar Renault Kangoo este o piesă de bază în echipa profesioniștilor cu muncă de teren. Cu o autonomie de 200 km în condiții normale, Renault Kangoo îți asigură un transport de succes pe toată durata unei zile de lucru.  Vino acum în reprezentanțele Serus Renault pentru a te bucura de o nouă experiență alături de mașini cu motorizările electric sau hibrid!