Noul CLIO E-TECH
Full Hybrid

Aceeași dragoste, o nouă energie

De la

14.600 €

(TVA INCLUS)*

<

PROGRAMEAZA TEST DRIVE Cere o oferta

Clio E-Tech full hybrid

După 30 de ani de succes, Noul Renault Clio E-tech full hybrid aduce o energie proaspătă, design nou și mai sportiv pentru versiunea Alpine esprit, confort la bord și conectivitate. Motorizare E-Tech full hybrid de 145 CP până la 80% de condus în modul electric, în oraș, electric, fără încărcare la priză. Autonomie totală de până la 900 km.

Descarcă Fișa de Produs

Versiune esprit Alpine

Aduce în prim plan un stil nou și incitant - panouri laterale sculptate, grilă cromată gri mai lată, faruri noi full Led, cu design în formă de romb. Versiunea esprit Alpine se remarcă prin sportivitate. Ea aduce elemente din lumea sport la viață - la exterior, jantele de 17’ "La fleche", bară față emblematică F1, de culoare gri schiste și siglă specifică. La interior, tapițeria are cusături contrastante, specifice versiunii Alpine.
Bară față emblematică F1, de culoare gri schist și jante de 17’ "la fleche"

Renault Clio E-tech Full Hybrid
Renault Clio E-tech Full Hybrid

Confort la bord

Tapițeria are cusături albastre, cu aspect brodat, steagul Franței în relief precum și cusătură roșie, albă și albastră pe volan.

145 CP

motorizare E-Tech full hybrid

20

sisteme avansate de asistență pentru șofer

10"

tablou de bord digital, personalizabil

900 km

autonomie

Spațiu interior și design modular

Renault Clio E-Tech full hybrid asigură un echilibru perfect între confortul pasagerilor și volumul portbagajului. Configurația sa poate fi modificată în funcție de necesități. Spațiul pentru picioare excelent de 16,5 cm oferă confort în spate, atât copiilor cât și adulților. Măriți spațiul cu ușurință folosind bancheta din spate rabatabilă 1/3-2/3. Treceți de la un spațiu de încărcare de 391 L la o zonă de încărcare de 1.069 L prin rabatarea tuturor celor 3 locuri.

Renault Clio E-tech Full Hybrid
Renault Clio E-tech Full Hybrid

Tabloul de bord digital

Tabloul de bord digital de 10”, personalizabil, îți permite să selectezi informațiile preferate pentru a le monitoriza cu atenție și de a beneficia un confort optim la volan.
*disponibil în varianta de 7” pentru modelele de bază

Ecran multimedia de 9,3” și servicii easy link cu conectare online

Easy link îți permite să te bucuri de navigație TOMTOM cu conectare online gratuit pe o durată de 3 ani, ce include căutări Google, actualizări automate și informații despre prețul combustibilului. Poți accesa aplicațiile de pe smartphone pe ecranul central și cu ajutorul butoanelor de pe volan, prin redarea interfeței smartphone-ului cu ajutorul Android Auto™ și Apple CarPlay™.

Renault Clio E-tech Full Hybrid

Human first

20 sisteme avansate de asistență pentru șofer


Renault Clio E-tech Full Hybrid

Camere video 360°

4 camere video recreează o imagine perimetrală din jurul modelului Clio E-Tech full hybrid și o afișează pe ecranul central. Poți face manevre fără griji.

Renault Clio E-tech Full Hybrid

Pilot automat adaptiv

Sistemul analizează și se adaptează automat condițiilor de trafic. Acesta detectează vehiculul din față și menține o distanță de siguranță corespunzătoare. Dacă te apropii prea mult, sistemul frânează, apoi accelerează din nou, după ce drumul este liber.

Renault Clio E-tech Full Hybrid

Sistem de frânare în situații de urgență

Acest sistem de asistență pentru șofer te avertizează dacă există un risc de coliziune cu un vehicul, un biciclist sau un pieton. Pentru a evita o coliziune, sistemul activează frânarea de urgență, dacă eziți sau nu reacționezi suficient de rapid.

DESCOPERĂ MOTORIZĂRILE DISPONIBILE PENTRU FIECARE VARIANTĂ

Evolution

Techno

Esprit Alpine

Benzina
SCe 65
De la14.600 EURcere o oferta
TCe 90
De la16.600 EURcere o oferta
De la18.600 EURcere o oferta
De la20.500 EURcere o oferta
TCe 100 GPL
De la17.100 EURcere o oferta
Motorina
Blue dCi 100
De la18.100cere o oferta
Benzina + Electric
E-tech full hybrid 145
De la20.900 EURcere o oferta
De la22.900 EURcere o oferta
De la24.800 EURcere o oferta

*Preturile includ TVA