Din cauza restrictiilor cauzate de coronavirus, nu se mai efectueaza test-drive-uri, iar showroom-urile vor fi inchise sambata

Vehicule de persoane | Noul Renault CAPTUR

noul-renault-CAPTUR

O nouă personalitate, același CAPTUR

DE LA

15900 €

TVA inclus

Noul Renault Captur

Design Un model SUV cu linii sportive

O silueta impunatoare, interior rafinat si exterior in 2 nuante, complet personalizabil. Mai mare si mai modern, Noul CAPTUR are toate atuurile unui SUV.


personalizare

Creeaza un vehicul care sa te reprezinte

Paseste in lumina reflectoarelor! Noul CAPTUR permite personalizarea atat la interior cat si la exterior.

Exterior

Plafon, oglinzi exterioare, scuturi. Personalizeaza designul Noului CAPTUR cu peste 90 de combinatii posibile pentru exterior.

Interior

Descopera pachetele de personalizare pentru interior si personalizeaza-ti habitaclul cu 18 combinatii posibile: tablou de bord, tapiterie, ornamente colorate, panouri decorative, cotiere.

MULTI-SENSE impinge granitele personalizarii

3 moduri de condus (Eco, Sport, MySense),  8 setari pentru iluminarea interioara. Personalizeaza Noul CAPTUR in functie de preferintele tale, cu ajutorul tehnologiei MULTI-SENSE.


Echipamente

Bucura-te de o experienta personalizata

Cu tehnologii moderne si inovatoare, experienta la bord personalizabila si versatilitatea extraordinara, Noul CAPTUR se adapteaza cerintelor tale, pentru a-ti oferi o experienta speciala.

Tehnologie la bord

Pentru a imbunatati experienta la volan fara a afecta siguranta, Noul CAPTUR este echipat cu cele mai noi tehnologii si pregateste calea catre condusul autonom. Bucura-te de o calatorie relaxanta!

Experienta la bord personalizabila

Noul CAPTUR se adapteaza stilului tau de viata: cabina cu design inteligent, habitaclu spatios si portbagaj generos (maxim 536 l*), bancheta spate rabatabila, spatii de depozitare multiple.


* Standard VDA

Ești pregătit pentru Noul Renault CAPTUR?

O nouă personalitate, același CAPTUR

testează Noul Renault CAPTUR descarcă fisa produs cere o ofertă
Programeaza Test Drive
Programare service Renault
Cere o ofertă
Contactează-ne