Renault Service 5+

Cu Renault Service 5+ ai parte de oferte personalizate pentru vehiculul tău în reţeaua autorizată.

În perioada 03 ianuarie – 30 decembrie 2017, dacă ai un vehicul mai vechi de 5 ani, te primim în service cu reduceri de 20%* la manoperă şi piese de origine din segmentele întreţinere, uzură şi mecanică.

Alege gama economică, special dedicată maşinilor cu vârsta mai mare de 5 ani prin Renault Service 5+ cu preţuri mai mici faţă de piesele de origine, garantând totodată calitate şi siguranţă. 


Gama alternativă pentru piesele de origine noi

Ce este gama economică?

 • Gama recomandată clienților cu vehicule Renault de vârsta înaintată
 • Piesa care răspunde nevoilor clienților cu vehicule mai vechi
 • Gama standardizată, adaptată unui număr mai mare de modele

De ce să alegem gama economică?

 • Piesele din gama economică au o durată de viaţă şi un preţ adaptate clienților cu vehicule de vârstă înaintată, fără a face concesii în ceea ce priveşte siguranţa şi funcţionalitatea
 • Beneficiază de garanţia constructorului Renault

Ce sunt piesele recondiționate?

 • Aceste piese sunt prelevate de la vehicule uzate de același model și motorizare cu vehiculul tău, care sunt apoi aduse în stare perfectă de funcționare
 • Piesele recondiționate sunt piese de origine și beneficiază de garanția constructorului Renault identică cu cea a piesei de origine noi

Care este principiul de bază al pieselor recondiționate?

"1 pentru 1" sau "1 Piesă Recondiţionată pentru 1 Piesă Uzată":

 • Pentru Recondiţionat, clientul trebuie
  să predea Piesa Uzată
  . În acest fel, se asigură continuitatea ciclului de producţie de Piese Recondiţionate, căci materia primă pentru realizarea de Piese Recondiţionate este chiar Piesa Uzată.
 • Nu se poate achiziţiona o Piesă Recondiţionată fără retur de Piese Uzate deoarece nu se pot produce Piese Recondiţionate => astfel se reduc deşeurile.
* Reducerea de 20% se aplică pe factură, pentru manoperă şi la Produsele de origine din segmentele întreţinere, uzură, mecanică, la valoarea cu TVA inclus. Ofertă valabilă în perioada 03.01.2017 - 30.12.2017.

Detalii la Serus Service Renault şi în Regulament.
Programeaza Test Drive
Programare service Renault
Cere o ofertă
Contactează-ne
© SERUS 2017promotie