Campania Pachete Promoționale de mecanică Frânare

Descopera pachetele personalizate pentru mașina ta la Renault Service, valabile în perioada 1 mai - 30 iunie 2019.

Schimb placuțe frână față - 499 lei

Schimb placuțe frână față pentru Mégane IV 1.6 dci la maximum 499 lei, Tva inclus. Pachetul include un set de plăcuțe frână față de origine Renault și manopera aferentă.

Ofertă supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 mai - 30 iunie la Reparatorii Autorizați Renault participanți la campanie. Vino la Renault Service să descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele.

Schimb discuri și placuțe frână față - 965 lei

Schimb discuri și plăcuțe frână față pentru Mégane III la maximum 965 lei, TVA inclus. Pachetul include un set de discuri şi un set de plăcuţe de origine Renault şi manopera aferentă.

Ofertă supusă unor condiții, valabilă în perioada 1 mai - 30 iunie la Reparatorii Autorizați Renault participanți la campanie.

Înlocuire lichide de frână - 97 lei

Inlocuire lichide de frână față pentru pentru Mégane IV la maximum 97 lei, TVA Inclus. Pachetul include lichid de frână de origine Renault şi manopera aferentă.

Ofertă supusă unor conditți, valabilă în perioada 1 mai - 30 iunie la Reparatorii Autorizați Renault participanți la campanie. Vino la Renault Service să descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele.

 

Bucură-te de noile pachete personalizate, adaptate perfect mașinii tale!

Vizitează un Service Renault autorizat participant în campanie, în perioada 1 mai - 30 iunie 2019 și profită de prețurile speciale când achiziționezi pachete de frânare.

Mai mult, Pachetele promoționale de mecanică - frânare includ piese de origine și manopera aferentă, în funcție de pachetul ales și de modelul pe care îl deții. Vino la Renault Service să descoperi ofertele personalizate și pentru alte modele.

Gasești mai multe detalii în Regulamentul campaniei.

Programeaza Test Drive
Programare service Renault
Cere o ofertă
Contactează-ne
© SERUS 2019promotie